Кишенькові ПДР для велосипедистів



Чому люди не читають та не вивчають правила? Бо це нудно, багатослівно і не цікаво. А ще тому, що правила зазвичай - це книжечки в декілька десятків сторінок. Їх не покладеш в кишеню чи в гаманець, і тому вони не завжди під рукою. Що робити в такому випадку - звичайно спрощувати та скорочувати, там де це можливо. Спрощувати настільки, поки це не почне вміщатися в кишеню чи гаманець.


альтернативный текст

На сьогодні ми маємо досвід вже декількох спроб поширювати ПДР для велосипедистів. Багато сторінок, багато тексту і багато декору (часто, там де він зовсім не потрібен. Попри це, варіант псевдо-кишенькового формату книжечки є економічно не обгрунтованним і фінансово затратним, як для безкоштовного розповсюдження.

альтернативный текст

В серпні 2017 року стартував наш пілотний проект кишенькових Правил дорожнього руху для Велосипедистів. Ці маленькі брошурки ми розробляли цілою командою волонтерів. Кожен з нас, приділяв увагу у вільний час від основної роботи. А потім довгими та пізніми вечорами все це верстали, редагували і вичитували. Пізніше був пробний друк у типографії та деякі дрібні корективи... І все це заради того, щоб кожен, кому потрапить до рук ця кишенькова брошура, міг вільно, доступно, а головне зрозумілою мовою ознайомитись з ПДР для велосипедистів.

альтернативный текст

Скільки це нам коштувало? Жодної гривні. Ми робимо Київ велосипедним містом - безкоштовно. Спонсором цього першого пілотного тиражу стали наші друзі Ride Bike, яким ми дуже вдячні за готовність підтримувати ініциативу. Відсьогодні перший наклад кишеньковіих правил вже чекає Вас у магазині Ride Bike, їх видають безкоштовно всім, хто тільки вчиться їздити велосипедом та батькам з дітьми.

Ви бажаєте стати спонсором проекту кишенькових ПДР для Велосипедистів?

Ми залюбки підготуємо матеріали, надрукуємо та доставимо їх. Напишіть нам:

Замовити ПДР для Велосипедистів


альтернативный текст

Сподіваємось це стане чудовим початком та прикладом для інших: адже в Києві ще досить багато велосипедистів-початківців, які майже не знають правил дорожнього руху і до рук яких, ще не потрапили наші кишенькові правила. Віримо, що ці базові правила поведінки з велосипедом на дорозі - стануть Вам у пригоді. Будь-ласка, читайте, вивчайте та користуйтесь ними.

альтернативный текст

Правила дорожнього руху завжди можна завантажити собі на мобільний або компьютер, ми розмістили їх онлайн у вільному доступі:


Таблица
А В Т О Р И: Наталія Шаванова, Антон Шаванов, Станіслав Клименко
П А Р Т Н Е Р И: